Sunday, 15 July 2012

Thursday, 12 July 2012

tiket tiket

Assalamualaikum reader(s). hye hye bye bye.
Ehh, awalnye bye. So, hye again. LOL

Hmm, harini aku keluar lah dengan ika, boan and syed. Untuk apa? Untuk beli tiket WAYANG gsc Setia City Mall sabtu ni. Haa, semangat giler kan. Haha. Bukan apa, takut tiket habis. Kitaorg nak tengok movie ni satu kelas. So, baik spend masa today utk beli. Kalau tak, kepunan jelah tengok movie Spiderman tu because weekend kan selalu ramai yang keluar. Nak2 budak Palam. Penuh kat Setia Alam je. #asyik-asyik jumpa orang yang sama je# Aiyoo *troll face*
Weekend ni classmates aku nak gi tgk movies and main bowling. Alahh, saje je utk rapatkan hubungan. Ecece. Tak leh blah. Haha. 
Hmm, tadi kitaorang dinner kat Pappa Rich. Wahh, rase cam memang 'Rich'. xD Harga makanan dan minuman nya boleh tahan ye.  Murah Mahal kot. Kwang kwang kwang.

Take a deep look at these pictures. We've enjoyed the night bebeh!



Me and Cik Ika

Syed and Boan xD

Malu ker tu? Haha :P

Sungguh semangat Si Boan makan AYAM  GORENG! --'






Kami!

<3

Okey tu jela. Tak banyak yang nak diceritakan. Aku nak off dulu. Sleep time. hehe.
Byeeeeeeeeeeee.

#Selamat beramal.











Saturday, 30 June 2012

banyaknyeee gambar dalam phone ku

Assalamualaikum. Hye hye! Apa khabar orang kampungg?
Haha.

For the last couple days, I took many pictures of my classmates. 
Wuwuwuwu. So, tengok laaa suka suki kami. xD









































Banyak kan? Haha. Itu saje, k bye! :P