Monday, 26 March 2012

..itu dan ini..

assalamualaikum.

seperti biase!~ smile buddies. :D

okayh..

arini ade a few stories nak share kat korang.




RESULT SPM

okeh, sejujurnye mmg ak frust giler2 sbb ak tak dpt stret A's.

yelah kan..

semua org pasti nak yang trbaik untuk diri masing2.

tapi ak redho lagi pasrah.

kalau nak undur waktu, konpem2 enggak bisa.

ohoi! doraemon, tlong lah den ni.

kasik pinjam mesin cahaya mase awk tuhh.

haha.

sebenarnye, ak nye result tak lah se EXCELLENT kawan2 ak yang lain.

boleh laa cukup2 makan aje. 

-----------> 7A 2B :'(

sedih kan.

tapi takpe, aku tahu ini lah yang Tuhan dah rancang paling baik utk ak.

alhamdulillah. :)

tak yah tahu lah A+ brape ke, A or A- brape ke.

yang pasti, ak dapat A- BM. errr, --' (bkn org melayu ke?) 

kpd geng2 yang cmrlang, thniah ak ucapkan.

kpd kita yang tak sbbrape ni, thniah jugak.

ingatlah, rzeki ade di mane2 saje kan. 

peace yaww!<3



LESEN P

YEA! yea! alhamdulillah.

wlaupun muke jpj tu mmg tak leh blah, janggut pnjang bkn main, 

tp still aku lulus arini! cool hah?:p

rase cam nak gtau satu dunie jekk.

haha. poyo!

erm, tak sngke hebat jugak ak drive.

ececehh, perasanggg kan! :D

walau pape pun, tahniah buat cik Liya Saffura

anda berjaya! 

sukenyeeeeeeeee. ^^



AKU SAKIT?

bbrape hari lepas, ak baru perasan yang aku ade bengkak kat bahu kiri.

adoih, merah giler plus sakit tahap raja dah ni. :0

ak wat ilek je. tapi SAKIT sbnrnyeeeee.

:'(

nak angkat bahu and tukar baju pun susah.

last2, ak decide prgi hosptal dgn ibu ak.

tunggu punye tnggu, ak dapat lah jumpe dgn dktor mude yang HENSEM.

haha.

then, dye check bahu ak. takpe, darurattt.

erm, baru ak tahu yang bngkak tu agak serius.

kena buat operation.

erh? ak rase cam nak nanges je lepas tahu.

tp bfore that mmg abah ak kate kna operate pun.

tp still abah ak suh g kat hospital krajaan, mintak second opinion.

so korang, doa2 kan lah ak sihat.

insyaAllah, takde yang melarat. hopinggg :')




okay lah. chow cincau lu.


daaa~






No comments: