Thursday, 3 May 2012

aku benci kau!!



heyyyyyy!



aku benci kauu! asal kau nak kacau hidup aku. berambuss lah weyhh.
menyusahkan hidup aku. pleasee lahh fahamm. aku meluat gila tengok muka kau. jangankan hye, say hello pun aku tak nak la weyh.



LOSERS!!







dedicated to :

encik LIPAS ngok ngek.



aku just harap kau MATI! selamat jalannnn lahhh.





tengok ni lipas punn main gitarberbakat kot. kau ade? takde kan?
haha




kalau lah lipas ni comei lotei macam ni, aku boleh accept lagi. siap hari bulan
kitaorang boleh jadi kawan baik lagi. haha. gilak!

conclusion nyeee, aku memang benci tahap gaban kat binatang tu.
so, please lahhhh jangan show up depan aku. kalau ade, aku memang orang first yang jerit and terlompat2 naik atas kerusi.
aku memang TRAUMA lahh. jangan tanya sebab ape aku trauma. kisah silam tu jangan diungkitt. sob3~

HAHA. okey lahh. chow dulu.
selamat beramal little lovers~tata.



#aku bosan, tolongggggggggggggggggggggg


















No comments: