Thursday, 19 April 2012

face-the-book

Assalamualaikum warahmatullah hiwabarakatuhh. <3

hye. senyum pliss. :P ingat tau, senyum tu sedekahh :) harini saje je aku nak mnulis. hermm, ade satu fakta yang menarik tentang facebook yang aku nak share. kadang-kadang aku rase betul jugak. hewhew~






"Why dont you go buy a diary, instead of posting your whole life story on Facebook?"



and




haa, korang rase betul tak? haha. semua orang meluahkan perasaan kat situ.
kalau gaduh pergi post, kalau gmbira gi post, kalau itu gi post, kalu ini pun post. hehe. tak jadi private dahh kan. seriously, its fact!
#aku pun macam tu jugak sbenarnye. bwahaha.

so, renung2 kan lah wahai liya dan rakan2 :P
chow dulu.

selamat beramal little lovers! xoxo!~


No comments: