Sunday, 29 April 2012

funfair time

Assalamualaikum

hye semua. ehh, dah berhabuk dah blog ak. haha.
hari ni just nak ngomong pasai funfair yang aku pergi with my bro and sis.
mungkin korang boleh kata "ek'eleh funfair je kot. kecohh!". haha
tapi still aku nak cite gak. blog aku kan :P al maklum lah abg aku dah habes matrikulasi, so aku hire dye jadi drebar 100% milik ak.


LOL!


angah and me


labah-labah. aku jerit kuat2 sbb bapak laju mnde ni. jerit lebih terok dari org beranak kot. haha


jaja


buaian gilerr.




okeyy ni memang gila. scary! nak muntah aku.


aku


aku and angah


haa, tu je kot. malas nak buat description pnjang2. hihi. tu jelahh.
selamat beramal little lovers!
mmuah :*



chow~





No comments: